Hoe werkt het?

Stap 1: Aanvraag

Via info@iziweb.nl of +31 6 83 10 29 37 of het contactformulier neem je contact met ons op. Indien gewenst kun je meteen een kort bericht plaatsen als je specifieke wensen hebt.

 

Stap 2: Kennismaking & content

Zodra wij jouw bericht hebben ontvangen nemen wij contact met je op om kennis te maken en je te leren kennen. Wij vinden het belangrijk om te weten wie je bent, wat je doet en wat je met jouw website wilt bereiken. Dit is de basis voor een succesvolle website. 

Daarnaast willen we je meteen op weg helpen met het schrijven van de tekst. Je kunt zelf de teksten voor de pagina schrijven als je dat wilt. Als je voor alle pagina's de tekst en plaatjes gereed hebt, kunt je via de mail het naar ons sturen. Wij kijken er nog een keer kritisch naar voor de optimalisatie van Google vindbaarheid.

Maar laat je dat liever aan ons over is dat ook geen probleem!

 

Stap 3: Content plaatsen

Wij plaatsen alle content op de website. Nog een laatste keer lopen wij door alles heen en controleren de inhoud van de website. Nadat we de laatste controle hebben uitgevoerd en je het er mee eens bent, maken we alles definitief en plaatsen we alles online.

 

Stap 4: Website lanceren

De website is nu gereed en klaar voor gebruik. Wij lanceren de website en maken een email-account voor je aan die je direct kunt gebruiken.


Wij nemen nogmaals contact met je op om te checken of alles naar wens is en of wij je nog ergens mee kunnen helpen. Uiteraard staan we altijd voor je klaar als je vragen of advies nodig hebt. P
ersoonlijke service voor jouw bedrijf is onderdeel van onze dienst.