iZiWEBKlik om onze app te openenOpenen

Hoe werken wij?

Door iZiWEB E-mail marketing zijn jouw klanten altijd op de hoogte van jouw ontwikkelingen of ontwikkelingen in jouw branche. Een goed gevulde e-mail lijst is goud waard! Begin vandaag nog met het opbouwen van je eigen lijst. De meeste e-mailadressen kun je vanuit je kantoorsoftware aanleveren/exporteren.

Je bezoekers van de landingspagina`s op je website bieden wij een inschrijfmogelijkheid, via een pop-up of via een reactieformulier onderaan het artikel. Zo bouw je aan een uitgebreide e-maillijst. Door het versturen van een nieuwsbrief naar jouw e-mail lijst blijf je altijd in beeld bij jouw klanten. Deze nieuwsbrief kan ook op je website worden geplaatst en worden gedeeld via Social Media. We leveren dus niet alleen het nieuws, maar brengen het ook naar jouw klant toe. 

Controle & beveiliging

De e-mail lijst wordt uitsluitend aan de hand van de AVG regelgeving gemaakt. 

Datagedreven campagnes

iZiWEB doet altijd onderzoek naar jouw campagne. Zo worden de nieuwsbrieven altijd op de meest gunstige tijd verstuurd. Waardoor deze zo optimaal mogelijk worden gelezen. 

Social Media

De nieuwsbrief zetten wij, met jouw toestemming, om in een Social Media post. Hierdoor zijn ook jouw volgers (en potentiële klanten) altijd op de hoogte.

Gepersonaliseerd

Alle content wordt aangepast naar jouw behoefte en in de huisstijl van jouw bedrijf. Hierdoor is er altijd unieke content die past bij jouw bedrijf. 

Vraag hier jouw iZi E-mail marketing aan!

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via info@iziweb.nl of bel 06 83 10 29 37.