iZiWEBKlik om onze app te openenOpenen

Vol geautomatiseerd adverteren op Google. Door gebruik te maken van een succesvol algoritme komt jouw advertentie bovenaan te staan in Google.

SEO & SEA

SEO staat voor 'Search Engine Optimization' ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat je je website verbetert, zodat je organisch beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Anders gezegd: je kunt SEO inzetten voor een hogere populariteit van je website en daarmee voor meer bezoekers die klant worden, contactinformatie bij je achterlaten of zich abonneren op je nieuwsbrief.

Denk bijvoorbeeld aan een particulier die meer wil weten over een hypotheek. Stel: je bent specialist is hypotheken, dan wil je deze particulier graag op je website. SEO kan hierbij helpen.

Maak je gebruik van een website van iZiWEB, dan is het fijn om te weten dat je website grotendeels al is geoptimaliseerd!

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden) waarbij wordt afgerekend per klik (een afgeleverde bezoeker). Daarbij gaat het om de gesponsorde zoekresultaten van zoekmachines.

De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (intentie), en dus vrijwel altijd relevant zijn voor de zoekopdracht.

Om het beste resultaat te krijgen werken wij samen met UPTMZ. Zij hebben een vol geautomatiseerd algoritme ontwikkeld met 15 jaar ervaring. Via iZiWEB kan ook jouw bedrijf gebruik maken van dit algoritme.

 

Hoe werkt het?

iZiWEB heeft voor het MKB het SEA-traject volledig geautomatiseerd. Samen met Uptmz ontwikkelt iZiWEB op de doelgroep toegesneden algoritmen waarmee Google Ads Campagnes worden 'aangestuurd'. De algoritmes zijn zelflerend en worden continue verbeterd.

Het is supereffectief geautomatiseerd adverteren, dankzij de slimste algoritmes én 15 jaar hands-on ervaring. Het is een nieuwe manier van adverteren waar je geen omkijken naar hebt, maar je uiteraard wel volledig de controle over behoudt.

Filosofie

HOU HET SIMPEL!

Google's zoekresultaten lijken (véél) op een schap in een supermarkt. Wanneer iemand iets wil kopen, en je staat er niet tussen, loop je omzet mis. Zonde. Dubbel zonde eigenlijk want in één simpele stap, zetten wij je advieskantoor in het virtuele schap.

Zonder ingewikkelde taal, opties en instellingen. Zonder dure consultancy-uren. Gewoon makkelijk in gebruik en jargonvrij.

 

Innovatief

ALLEEN HET ALLERBESTE

De kennis achter Uptmz is opgedaan in het beheren van miljoenenbudgetten voor grote A-merken. Waar het spel op het scherp van de snede gespeeld wordt. Die kennis, ondergebracht in de slimme software van Uptmz, gecombineerd met de expertise van iZiWEB, is waarmee je het verschil maakt.

Wij werken zonder tijdrovende consultants waardoor je meer tijd hebt voor alles waar jouw advieskantoor goed in is! Geen updatetelefoontjes, meetings, planningen, praten over het weer, alles gaat vanzelf.

Google Ads

100% GEAUTOMATISEERD

Met de SEA-tool kan iZiWEB volledig geautomatiseerde google Ads-campagnes inzetten, toegesneden op de behoefte van jouw bedrijf.

Op deze manier hoef je niet langer zelf aan de knoppen te zitten en hoef je je niet langer te bekwamen in alle ins & outs van Google Ads. Die tijd kun je weer besteden aan je klanten!

Flexibel

NIET GEBONDEN AAN DURE CONTRACTEN

Via jouw dashboard kan je zelf per dag bepalen hoeveel budget je wilt uitgeven aan de advertenties. Ook kan je het per dag aan of uit zetten. Hierdoor ben je nooit gebonden van dure vaste contracten. 

Advertentiebudget

Je kosten zijn beperkt tot een fee van 40% van het advertentiebudget tot € 300,00 per maand. Voor het bedrag wat hierboven komt rekenen we een fee van 10%. Dit is in alle gevallen vele malen goedkoper vergeleken met het inschakelen van een bureau. 

Schakel je een bureau in, dan betaal je, naast het Google Ads budget, óók voor de uren van de consultant. Voor het inhuren van een consultant ben je al snel € 100,00 per uur kwijt.

Optie 1: Fee 40%
Budget € 0,00 tot € 300,00 per maand

Voorbeeld budget € 100,00 per maand: 

  • Kosten beheer via SEA-tool: € 40,00
  • Beschikbaar advertentiebudget: € 60,00
Optie 2: Fee van 10%
Budget boven € 300,00 per maand

Voorbeeld budget € 300,00 per maand: 

  • Beheer via SEA-tool: € 30,00
  • Beschikbaar advertentiebudget: € 270,00

Bestel hier de tool