Google advertising

Vol geautomatiseerd adverteren op Google. Door gebruik te maken van een succesvol algoritme komt jouw advertentie altijd bij de juiste personen terecht.

SEO & SEA

SEO staat voor 'Search Engine Optimization' ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat je je website verbetert, zodat je organisch beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Anders gezegd: je kunt SEO inzetten voor een hogere populariteit van je website en daarmee voor meer bezoekers die klant worden, contactinformatie bij je achterlaten of zich abonneren op je nieuwsbrief.

Denk bijvoorbeeld aan een particulier die meer wil weten over een hypotheek. Stel: je bent specialist is hypotheken, dan wil je deze particulier graag op je website. SEO kan hierbij helpen.

Maak je gebruik van een website van iZiWEB, dan is het fijn om te weten dat je website grotendeels al is geoptimaliseerd!

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden) waarbij wordt afgerekend per klik (een afgeleverde bezoeker). Daarbij gaat het om de gesponsorde zoekresultaten van zoekmachines.

De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (intentie), en dus vrijwel altijd relevant zijn voor de zoekopdracht.

Om het beste resultaat te krijgen werken wij samen met UPTMZ. Zij hebben het SEA algoritme ontworpen voor onder andere Jumbo. Via iZiWEB kan ook jouw bedrijf gebruik maken van het algoritme.

 

Adverteren op Google

Algoritme

Gemakkelijk gebruik maken van het succesvolle algoritme van UPTMZ. Hierdoor komt ook jouw bedrijf boven aan in Google te staan. 

Flexibel budget

Via jouw dashboard kan je zelf per dag bepalen hoeveel budget je wilt uitgeven aan de advertenties. Ook kan je het per dag aan of uit zetten. Hierdoor ben je nooit gebonden van dure vaste contracten. 

Doelgericht

Van te voren kan je aangeven wat jouw doelstelling voor de advertentie is bijvoorbeeld een hogere convertierate op jouw webshop of meer views op jouw landingspagina. Deze doelstelling wordt aan jouw dashboard toegevoegd zodat jij het  resultaat gemakkelijk kan zien.

Gemakkelijk

Door dat je gebruik maakt van het algoritme hoef jij niets te doen. Het algoritme schrijft de advertenties passend bij de doelgroep. Ook analyseert het algoritme de zoekwoorden die het meest effectief en het goedkoopst zijn om op de adverteren. Zo betaal je nooit te veel!