iZiWEBKlik om onze app te openenOpenen

Belangrijke mededeling

Per 1 juli 2022 gaan wij stoppen met het aanbieden van de dienstverlening rondom e-mail, gebaseerd op POP3 en IMAP. Vanwege de toenemende (beveiligings-)eisen en risico's rondom mailsystemen zien wij ons genoodzaakt om deze beslissing te nemen. Vanaf 1 juli 2022 zullen onze mailservers niet meer reageren. Ons advies is om ruim voor de aangegeven datum uw mail te (laten) verhuizen.

Wij snappen dat het vervelend kan zijn om een nieuwe leverancier te vinden voor uw e-mail. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Kresco, een volledig gecertificeerde leverancier die alle kennis in huis heeft om uw e-mail over te brengen naar Exchange Office 365. 

In de komende periode zullen wij u telefonisch benaderen en u verder informeren over uw opties.

E-mail via het POP3 protocol

Als u e-mail gebruikt via het POP3 protocol dan worden uw e-mailberichten lokaal op uw computer opgeslagen. Dit is een behoorlijk verouderde techniek. Als er iets met uw computer gebeurt en u heeft geen back-up gemaakt van uw e-mailberichten, dan bent u deze e-mail allemaal kwijt.

E-mail via het IMAP protocol

IMAP is een vorm van het POP3 protocol. Bij IMAP worden uw e-mails bewaard op onze e-mailservers. Als uw computer crasht is dat geen probleem: zodra u uw mailprogramma en uw e-mail account weer installeert op uw computer kunt u via IMAP deze e-mail weer van onze servers downloaden.

 

E-mail via Outlook EXCHANGE Office 365

Deze laatste techniek is het paradepaardje van Microsoft. Qua techniek werkt het exchange protocol eigenlijk hetzelfde als IMAP. Maar zijn er zijn vele belangrijke bijkomende voordelen die u kunt teruglezen bij de FAQ.

Het belangrijkste voordeel van Office 365 is de optimale beveiliging. Er wordt voor het Office 365 platform gebruik gemaakt van state of the art beveiligingsoplossingen! De Nederlandse Bank (DNB) heeft, door het recht te krijgen onderzoek uit te voeren bij Microsoft, de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365. 

Hoe werken wij?

Webmail Outlook

 

 

Office 365 Business Standard

  • Krijg desktopversies van Office-apps: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (plus Access en Publisher alleen voor pc). 
  • Host e-mail met een postvak van 50 GB en een aangepast e-maildomein. 
  • Maak een hub voor teamwerk met Microsoft Teams. 
  • Bewaar en deel bestanden met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker. 
  • Gebruik één licentie voor volledig geïnstalleerde Office-apps op vijf mobiele apparaten, vijf tablets en vijf pc's of Macs per gebruiker.
  • Uit te breiden met onbeperkt aantal shared mailboxen.

Compatibel met Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 en de twee meest recente versies van macOS. Alle talen inbegrepen.

Controle en beveiliging

Voor jouw e-mail

Exchange mail

Overal bereikbaar

Spamfilter

Spamfilter op alle e-mailadressen

Gepersonaliseerd

Voor jouw domeinnaam

Tarieven Overzicht E-mail

Wil je nét even wat anders of meer informatie, neem contact met ons op via info@iziweb.nl !

Webmail Outlook primair account
vanaf € 6,00 per maand

1 primair account waar u onbeperkt aantal shared mailboxen aan kunt toevoegen!

 

Office 365 Business Standard
vanaf € 15,50 per maand

E-mail in de cloud, zo kan jij altijd overal jouw e-mail gemakkelijk lezen! Én met de mogelijkheid om onbeperkt aantal shared mailboxen aan toe te voegen.

 

Vraag hier jouw iZi E-mail aan!

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via info@iziweb.nl of bel 06 83 10 29 37.