iZiWEBKlik om onze app te openenOpenen

Onze ervaren SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw bedrijf hoger in Google komt te staan!

SEO & SEA

SEO staat voor 'Search Engine Optimization' ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat je je website verbetert, zodat je organisch beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Anders gezegd: je kunt SEO inzetten voor een hogere populariteit van je website en daarmee voor meer bezoekers die klant worden, contactinformatie bij je achterlaten of zich abonneren op je nieuwsbrief.

Denk bijvoorbeeld aan een particulier die meer wil weten over een hypotheek. Stel: je bent specialist is hypotheken, dan wil je deze particulier graag op je website. SEO kan hierbij helpen.

Maak je gebruik van een website van iZiWEB, dan is het fijn om te weten dat je website grotendeels al is geoptimaliseerd!

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten door in een veiling te bieden op zoektermen (keywords, zoekwoorden of trefwoorden) waarbij wordt afgerekend per klik (een afgeleverde bezoeker). Daarbij gaat het om de gesponsorde zoekresultaten van zoekmachines.

De belangrijkste eigenschap van zoekmachineadvertenties is dat ze zijn gekoppeld aan een zoekopdracht (intentie), en dus vrijwel altijd relevant zijn voor de zoekopdracht.

Om het beste resultaat te krijgen werken wij samen met UPTMZ. Zij hebben een vol geautomatiseerd algoritme ontwikkeld met 15 jaar ervaring. Via iZiWEB kan ook jouw bedrijf gebruik maken van dit algoritme.

Meer informatie over SEA

Hoe werkt het?

De belangrijkste doelstelling van onze SEO diensten is het beter vindbaar maken van jouw website. Dit doen wij door een strategie te ontwikkelen die uniek is voor jouw bedrijf.  

Wij beginnen altijd eerst met een uitgebreide analyse inclusief:

 • Zoekwoorden analyse: website, pagina’s, titel tags en meta descripties
 • Competitie onderzoek voor keywords
 • Het instellen van Google analytics dashboard inclusief doelstellingen.

 

Aan de hand van de uitkomsten van de analyse voeren wij de SEO uit op de website zodat we jouw doelstellingen kunnen behalen. Dit doen wij door:

 • On page optimalisatie: Wij optimaliseren jouw website pagina's en voorzien deze van de juiste keywords en meta-descriptions. Bij Wordpress website lossen wij de issues op die uit de Yoast analyse naar voren zijn gekomen.
 • Interne linkbuilding: Interne links maken tussen pagina’s/ blogs.

Gericht op jouw doel

Aan de hand van de uitkomsten van de analyse voeren wij de SEO uit op de website zodat we jouw doelstellingen kunnen behalen

Flexibel

Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar of te pauzeren, hierdoor zit jij nooit vast aan dure contracten.

Filosofie

HOU HET SIMPEL!

Google's zoekresultaten lijken (véél) op een schap in een supermarkt. Wanneer iemand iets wil kopen, en je staat er niet tussen, loop je omzet mis. Zonde. Dubbel zonde eigenlijk want in één simpele stap, zetten wij je bedrijf in het virtuele schap.

Zonder ingewikkelde taal, opties en instellingen. Gewoon makkelijk in gebruik en jargonvrij.

 

Tarieven overzicht SEO pakketten

Wil je nét even wat anders of meer informatie, neem contact met ons op via info@iziweb.nl !

SEO Analyse
vanaf €500,-
 • Zoekwoorden analyse: website, pagina's titel tags, meta descripties
 • Competitie onderzoek voor keyword
 • Het instellen van Google analytisch dashboard inclusief doelstellingen

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?
SEO integratie
Vanaf € 90,- per uur
 • On page optimalisatie: Wij optimaliseren jouw website pagina's en voorzien deze van de juiste keywords en meta-descriptions. Bij Wordpress website lossen wij de issues op die uit de Yoast analyse naar voren zijn gekomen.
 • Interne linkbuilding: Interne links maken tussen pagina’s/ blogs.

 

* Gemiddeld rekenen wij 30 minuten per pagina

Meer informatie
Website inclusief SEO optimalisatie
Vanaf € 700,-
 • Landingspagina
 • Gepersonaliseerde pagina's (op aanvraag)
 • Contactpagina

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie?