SEO optimalisatie

Beter gevonden worden op Google door uw (potentiële) klanten? SEO geeft uw website een boost!

Wat kan SEO voor uw onderneming betekenen?


SEO staat voor 'Search Engine Optimization' ofwel: zoekmachineoptimalisatie. Dit houdt in dat u uw website verbetert, zodat u organisch beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Anders gezegd: u kunt SEO inzetten voor een hogere populariteit van uw website en daarmee voor meer bezoekers die klant worden, contactinformatie bij u achterlaten of zich abonneren op uw nieuwsbrief.

Denk bijvoorbeeld aan een particulier die meer wil weten over een hypotheek. Stel: u bent specialist in hypotheken, dan wil je deze particulier graag op uw website. SEO kan hierbij helpen.

Maakt u gebruik van een website van iZiWEB, dan is het fijn om te weten dat uw website grotendeels al is geoptimaliseerd!

Hoe werkt het?


De belangrijkste doelstelling van onze SEO diensten is het beter vindbaar maken van uw website. Dit doen wij door een strategie te ontwikkelen die uniek is voor uw bedrijf.

Stap 1: Strategie bepaling

We starten altijd met het bepalen van uw doelstelling. Wilt u meer naamsbekendheid, leads, meer verkopen, of iets anders?

Het is belangrijk om te achterhalen op welke onderwerpen u graag beter gevonden wilt worden, Dit is de basis voor onze SEO strategie.

Stap 2: Analyse

Wij beginnen altijd eerst met een uitgebreide analyse inclusief:

 • Zoekwoorden analyse: website, pagina’s, titel tags en meta descripties
 • Competitie en branche onderzoek voor keywords

De uitkomsten van deze analyse vormen de basis voor de SEO strategie en implementatie!

Stap 3: Google Analytics

We willen graag uw resultaten goed kunnen meten. Hiervoor hebben we Google Analytics en Google Tagmanager nodig.

Door beide platformen goed in te richten inclusief conversies die aansluiten bij uw doelstellingen, kunnen wij alle relevante data gemakkelijk meten en rapporteren.

Stap 4: Implementatie

Aan de hand van de uitkomsten van de analyse implementeren wij de SEO op de website zodat we uw doelstellingen kunnen behalen.

Dit doen wij door:

 • On page optimalisatie: Wij optimaliseren uw website pagina's en voorzien deze van de juiste keywords en meta-descriptions. En voorzien belangrijke keywords en titels van de juiste headings.
 • Interne linkbuilding: Interne links maken tussen pagina’s/ blogs.

Heeft u geen website van iZiWEB? Geen probleem! Wij kunnen SEO ook toepassen in andere CMS-systemen.

Stap 5: Resultaten

Elke maand ontvangt u van ons een rapportage van alle behaalde resultaten in een handig en begrijpelijk overzicht. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het gedrag en interesses van uw website bezoekers!

Handige data die u kunt mee nemen in bijvoorbeeld uw nieuwsbrieven of social media berichten!

Stap 6: Periodieke optimalisatie

De branche verandert snel en zo ook het zoekgedrag van uw (potentiële) klanten of uw dienstverlening.

Hierdoor heeft u de mogelijkheid om periodiek een update te laten doen aan uw SEO.

Zo blijft uw website de boost behouden!

Tarieven


SEO Analyse

Eenmalig € 500,-
 • Competitie analyse voor keywords: Welke keywords zijn populair in de branche en op welke keywords is het beste rendement te behalen voor de klant.
 • Zoekwoorden analyse: Welke keywords moeten waar geïmplementeerd worden op de website, pagina’s, titel tags en meta descripties.
 • (her) Schrijven van de website teksten rekening gehouden met de keywords.
 • Het instellen van Google analytics en Google Tagmanager inclusief conversies.

SEO Bestaande pagina's

Integratie

Vanaf € 90,- per uur
 • On page optimalisatie: Pagina’s voorzien van de juiste keywords en meta-descriptions (voortgekomen uit het onderzoek). Website teksten implementeren o.b.v. de keywords (voortgekomen uit het onderzoek) en deze teksten voorzien van de juiste headings.
 • Maakt u gebruik van Wordpress? Dan lossen wij de ook issues op die uit de Yoast analyse naar voren zijn gekomen.
 • Interne linkbuilding: Interne links maken tussen pagina’s/ blogs.

*Gemiddeld 30 minuten per pagina.

SEO Landingspagina's

Integratie

Vanaf € 90,- per uur
 • Website teksten implementeren o.b.v. de keywords (voortgekomen uit het onderzoek) en deze teksten voorzien van de juiste headings op nieuwe landingspagina's.
 • Interne linkbuilding: Interne links maken tussen pagina’s/ blogs.

*Gemiddeld 60 minuten per pagina.

SEO Support

Vanaf € 90,- per uur
 • On-Page Optimalisatie: We optimaliseren de inhoud van uw websitepagina's, waaronder titels, meta-beschrijvingen, koppen en interne links, om ervoor te zorgen dat ze zoekmachinevriendelijk zijn en goed aansluiten bij uw doelgroep.
 • Linkbuilding: We adviseren over en werken aan het opbouwen van hoogwaardige externe links naar uw website, wat uw autoriteit in de ogen van zoekmachines kan versterken.

 • Rapportage en Analyse: We verstrekken regelmatige rapporten over de prestaties van uw website, zoekranglijsten en verkeersbronnen, zodat u de voortgang van uw SEO-inspanningen kunt volgen.

 • Consultatie en Ondersteuning: U heeft toegang tot ons team van SEO-experts voor vragen, begeleiding en aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw SEO-strategie up-to-date blijft.

*Gemiddeld 30 minuten per pagina.