WebApp development

Transformeer uw ideeën in krachtige webapplicaties.

Uw eigen WebApp?


Waar uw website en de inzet van Social Media ervoor zorgen dat klanten u vínden, zorgt de WebApp ervoor dat klanten blijven.

De belangrijkste functie van de WebApp: uw klant kan direct met letterlijk één druk op de knop op zijn smartphone contact met uw bedrijf opnemen. In de WebApp kunt u een WhatsApp gesprek laten starten, een boekingssysteem koppelen, formulieren laten invullen, informatie geven over uw diensten of producten en nog veel meer.

Data driven

Data is de sleutel tot een goede online marketing strategie. Hierom koppelen wij uw WebApp met Google Analytics. Zo weet u precies wat uw klanten interessant vinden in uw WebApp, hoeveel boekingen er geplaatst worden of hoe vaak er contact met u wordt opgenomen.

Boekingssyteem

Maakt u gebruik van een boeking-, reservering- of bestelsysteem? Dit kunnen wij gemakkelijk koppelen in uw WebApp, hierdoor kunnen uw klanten gemakkelijk bestellingen of boekingen doen bij uw bedrijf!

Contact

Als u gebruik maakt van Business Whatsapp kunnen we deze gemakkelijk koppelen in de WebApp. Met deze koppeling kunnen klanten een gesprek starten met uw bedrijf vanuit de app. Zo staat u altijd rechtstreeks in contact met uw klanten!

Tarieven


WebApp development

Prijs op aanvraag

WebApp hosting

Vanaf € 25,- per maand

WebApp hosting compleet

Vanaf € 50,- per maand

*Zonder website bij iZiWEB

FAQ


Een WebApp is een web applicatie, deze applicatie is te vinden door een URL in te voeren in een webbrowser. Een Web-app wordt niet aangeboden in een App-store. Als we het hebben over een Web-app, dan praten we in dit geval over een applicatie die ook geoptimaliseerd is voor mobiel- en tabletgebruik, oftewel een Responsive of Adaptive applicatie.

Een Progressive-app is de 'jongste' variant en maakt volledig gebruik van de functionaliteiten in de browser. Deze vorm van app hoeft niet, zoals een Native-app, ontsloten te worden via de store van Apple, Google of Microsoft. Een Progressive-app voegt u vanuit de browser toe op uw homescreen en kan ook offline gebruikt worden.

iZiWEB bouwt enkel Progressive-apps!

Een platformafhankelijke versie van een toepassing voor een smartphone. Deze applicaties worden gedistribueerd via een centrale store zoals AppStore en PlayStore.

  • Aanpassingen direct zichtbaar
  • Makkelijk te onderhouden
  • Goedkoper in ontwikkeling
  • Niet afhankelijk van toelatingseisen voor app-stores
  • Geen extra kosten die u voor een developers-account moet betalen aan de app-stores